Wildcard 2017 Banner - House Party

Wildcard 2017.07.27-30.

Jártál már nálunk? Esetleg új vagy a környéken? Gyere és fedezd fel Te is ezt a kellemes vidéki várost a maga sajátos romantikájával és varázslatával. A Wildcard 2017 az első jelentősebb furry esemény Egerben, mellyel reméljük maradandó élményeket fogunk majd nyújtani minden látogatónak.

Biztos, hogy kellemesen telik majd eme pár napod a gasztronómiai kalandokkal, kikapcsolódási és szórakozási lehetőségekkel, pazar látnivalókkal teli városban. A programokat pedig igyekszünk a legszélesebb választékban kínálni hozzá!

Újdonság

Programs - Programok

We decided to describe the programs of Wildcard in a little more detail......
Olvass tovább...

Wildcard Registration Opening - Wildcard Regisztráció Nyitás

Registration opening for Wildcard - Wildcard 2017...
Olvass tovább...

Hotel Minaret

A Park Hotel Minaret egy családias szálláshely Eger történelmi városrészében. Itt kap helyet a Wildcard 2017 rendezvény. Ahogy a neve is elárulja, a szállás a török uralom idejéből fennmaradt minaret torony mellett található, alig egy kőhajításnyira a városközponttól, a vártól és megannyi más szórakozási lehetőségtől. A személyzet készséggel fogadja bármilyen igényed vagy problémád magyar, angol vagy német nyelven, így nyugodtan fordulhatsz hozzájuk is. A hotelt kiváló fekvése, kényelmes szobái és versenyképes árai miatt választottuk a találkozó helyszínévé.

Árak

Ezek a Wildcard tájékoztató árai. Az árak minden esetben forintban értetendőek.

Con fee - Részvételi díj* 5000 Ft.-
Accommodation -Szállás 29000 Ft.-
Dinner - Vacsora 5500 Ft.-
Sponsor - Szponzor 8000 Ft.-
Shirt - Póló 3000 Ft.-
Pet - Házikedvenc 9000 Ft.-
PayPal fee - PayPal díj 1500 Ft.-